WIKI: Anonyymin Wire-profiilin tekeminen (ilman puhelinnumeroa)

Näin teet Wire-profiilin ilman, että puhelinnumeroasi liitetään tiliin:

Huom! :information_source: 27.9.2020 alkaen olemme siirtyneet käyttämään Element-pikaviestintäsovellusta. Lisätietoa @XRyllapito:lta

  1. Käytä yksityisyyttäsi suojaavaa sähköpostiosoitetta (vaihtoehtoisesti voit luoda uuden sähköpostiosoitteen aktivismia varten. Sähköpostipalveluista Protonmail.com ja Tutanota.com saavat ylläpidon suosituksen.)

  2. Rekisteröi Wire-tilin osoitteessa app.wire.com. Tee se tietokoneessa / muussa laitteessa kuin älypuhelimessa). Tarvitset tähän kohdassa 1. mainittua sähköpostiosoitetta.

    • Valitse käyttäjänimi, joka ei paljasta koko identiteettiäsi.
      Valitse @ käyttäjätunnus (esim. yllapidolle se voisi olla @xryllapito) - tämä nimi on tunniste, jonka jaat muiden kanssa, jotta he voivat muodostaa yhteyden kanssasi.
  3. Lataa Wire puhelimeesi ja kirjaudu sisään juuri luomasi tilin avulla.
    Huom! Jos Wire kysyy lupaa päästä käsiksi yhteystietoihisi, sitä ei tarvitse välttämättä antaa.

Nyt olet luonut itsellesi turvallisen tunnuksen. Suomen koordinaatiotiimin saat kiinni Wirestä. Wiren avulla voit myös tehdä turvallisia päästä päähän salattuja puheluita muille elokapinallisille.

Moi! Latasin luuriin Element-sovelluksen. Mitä seuraavaksi?

Hei!

Tässä yhteisö ja kasvu -työryhmän koordinaattori :slight_smile: Voisitko lisätä minut Elementissä niin voin ohjeistaa sinua siellä eteenpäin. Käyttäjäni on @melisa33:elokapina.fi